Tai yra profesionali astrologinė konsultacija, asmenybės detali analizė, porų suderinamumas, metinė astrologinė prognozė ir viskas kas gali būti naudinga jums ir jūsų dvasiniam augimui.
Blog

2024 m. MERKURIJUS RETROGARDE

Kai Merkurijus retrogarde - stringa visi kasdieniai gyvenimo dalykai, be kurių retas apsieina. Pradedant komunikacija ir baigiant transportu. Merkurijus - dvynių ir mergelės ženklų valdovas, todėl tų, kurių lagna PAGAL RYTŲ JYOTISH ASTROLOGIJĄ yra mergelės arba dvynių ženkle, per Merkurijaus retrogardą tampa visišku chaosu.

Merkurijus sutrikdo siuntų siuntimą ir kelia tame problemas, o retas žmogus šiais laikais jų nesiunčia. Tai problemos su muitine, dokumentais, siuntos pasimeta, adresai neteisingai užrašomi ir t.t.

Tai transporto gedimai ir užstrigimai, negebėjimas susikalbėti. Tai faktas, kai kalbamasi net ta pačia kalba, bet žmonės vienas kito negirdi.

Merkurijus rodo ir problemas versle, nes Merkurijus žymi smulkųjį verslą, ypač pardavimus ir informacijos perdavimą. 

Todėl gana svarbu stebėti kada merkurijus retrogarde, nes visada būna ir komunikacijos trikdžių, nes jūs galite nusiųsti žinutę ar net svarbią informaciją ne tam žmogui, suprasti visiškai ne taip, kaip jums norėjo pasakyti ir t.t. 

2024 m. Merkurijus retrogarde bus:

Nuo 2024-04-02 iki 2024-04-25.

Nuo 2024-08-05 iki 2024-08-28

Nuo iki 2024-11-25 iki 2024-12-15

Per jo periodus geriau susilaikyti nuo svarbių verslo sprendimų, nesiųsti tolimųjų ar rizikingų siuntų. Saugoti dokumentus, stebėti savo žodžius.
Labai daug žmonių dabar turi problemų su penkta Merkurijaus valdoma gerklės čakra, negeba pasakyti ką galvoja ir t.t. Tai todėl, kad žmonės patys sau MELUOJA ir bijo pasakyti tai, kas niekam gal net ir nerūpi. Tai sukuria blokus.

Bendraja prasme tai nepalankus metas jokiems reikalams, kurie susiję su Merkurijaus planeta (komunikacija, siuntos, dokumentai, pervežimai, noras pasakyti kažką žmogui, gali likti nesuprastas ir t.t.).