Tai yra profesionali astrologinė konsultacija, asmenybės detali analizė, porų suderinamumas, metinė astrologinė prognozė ir viskas kas gali būti naudinga jums ir jūsų dvasiniam augimui.
Blog

2022 m. ASTROLOGINIAI PERIODAI IR PAMĄSTYMAI

“NEŽINAU SU KUO BUS KOVOJAMA TREČIAJAME PASAULINIAME KARE, TAČIAU KETVIRTAJAME BUS MĖTOMASI AKMENIMIS“

Berods tokius žodžius neva buvo pasakiusi bulgarų aišiaregė Vanga. Ir jie turi gilią prasmę, nepaisant to, kad be galo daug spekuliacijų tiek Vangos, tiek Nostradamo pranašystėmis tiek visų kitų.. Panaudoja kaip kas nori… Pavyzdžiui faktai, kad Vanga prognozavo bitcoinus 😃 😃 GRIŪK NEGYVAS.

Mes visi puikiai žinome, kad žinomų žmonių citatos veikia be galo išraiškingai ir veiksmingai ir kad turbūt niekas negali taip išreklamuoti vieno ar kito dalyko kaip žinomi veidai. Dėl to net marketingo strategijos ir kanalai pirmiausia kaip prioritetą iškelia žinomus žmones. Dėl to žinoma ir durnaskysčių reklamai buvo pasitelktos įvairios “žvaigždutės”, kurių biudžetas karantino metu žinoma nuskurdo ir tokia reklama tapo viena iš didžiausių galimų pajamų šaltinių. Ne paslaptis ir faktas, kad degradacijos amžiuje (Dabar, Kali Juga, degradacijos epocha), būtent dainininkai/cirkininkai ir klounai bus labiausiai turinti įtakos visuomenės nuomonei klasė.

Beje dėl bulgarų aiškiaregės, yra puiki jos knyga, galite paieškoti ir PDF formate, parašyta jos dukterėčios j “Aiškiaregė Vanga” (Krasmira Stojanova), be jokios abejonės tai kur kas patikimesnis šaltinis apie šią žiniuonę, nei įvairūs galbūt manipuliaciniai straipsniukai.

https://www.knygos.lt/lt/knygos/aiskiarege-vanga/

Dabar mes jau žinome, kokiomis priemonėmis vyksta trečias pasaulinis karas. Ir jis prasidėjo maždaug prieš du metus, tačiau o “PANA MARIJA”, kaip sakydavo mano Babytė, dauguma to vis dar nesupranta.

Nes karo apibrėžimas mokykloje ko gero nebuvo toks.

Karas nebuvo apibrėžiamas kaip “be galo didelis susidomėjimas visų žmonių sveikata ir rūpinimasis jais taip, kaip net išprotėjusi pirmagimio mama nesirūpina jo užpakaliuku”.

Nes karas nebuvo apibrėžiamas kaip “sėdėjimas namuose užsidarius nuo visko ir bukas teliko spoksojimas. Cirkas ir teatras, besitęsiantis du metus, kai visi saugoja tiek save tiek kitus”.

Nėra jokių ginklų. Nėra pistoletų.

Yra tik du dalykai: masinė psichozė dėl pastiprinamųjų dozių ir įvairios rašliavos internete.

Tai savaime suponuoja faktą, kad pastarieji turi kažkokią tarpusavio sąsają.

Nes karas savo tikrąja prasme yra žmonių susipriešinimas, neapykantos kurstymas tarp tam tikrų socialinių grupių, tačiau organizuotai nėra vykdoma jokia jėga. Jokia fizinė jėga, tačiau jūs puikiai žinote, kad psichologinis smurtas dažnai baisesnis už fizinį.

Šių metų astrologinę prognozę įrašiau slaptai ir platinu ne visiems. Yra kaip yra.

Kas norite įsigyti galite parašyti a.z., bet siunčiu irgi ne visiems. Nes manęs nefinansuoja Sorošas, todėl vis dar galiu pati spręsti kaip man ką daryti:

https://astrologijosguru.lt/product-detail/16

Tačiau surašau astrologinius periodus, kurie žinoma metų eigoje bus naudingi daugumai. Ypač tiems, kurie jau išmano astrologijos mokslą ar mokosi/mokėsi pas mane. Tiesiog prabilau apie karą, o jau toliau mąstykite patys, šiais metais susidaro galingi aspektai, labai maža tikimybė, kad žmonės vis dar krapštys nosį prie teliko. Šis laikas déjà baigsis jau kovo viduryje, kai Rachu pereis į Aviną, o Ketu į Svarstykles (PADĖTYS SURAŠYTOS PAGAL RYTŲ JYOTISH ASTROLOGIJĄ).

Beje kas norėtumėte studijuoti pas mane astrologiją dar yra vietų į kursą NUO VASARIO MĖNESIO

Čia plačiau:

https://astrologijosguru.lt/

Taigi

2022 m. ASTROLOGINIAI PERIODAI

Šiuo metu Rachu vis dar yra Jautyje, o Ketu Skorpione. Niekur nedingsta finansų tematika ir grįžimas prie gamtos. Tas, kuris praras kontaktą su gamta, nebegalės pats savęs išgydyti, todėl turės atsiduoti medicinos „naujadarams“ ir taip eis į aklą pasitikėjimą „mirti ar gyventi“. Nes ligoninės jau patapo masiniu naikinimo ginklu. Žinoma yra nuostabių medikų, bet čia jau kaip sakant karmos reikalas ant gerų pakliūti.

Apie Rachu Jautyje ir Ketu skorpione buvo rašyta praeitais metais čia:

https://astrologijosguru.lt/naudinga.../2021-m-prognoze/94

Rachu pereina į Avino ženklą 2022-03-17 ir bus jame iki 2023-11-29 , kol pereis į Žuvis (vienintelė Rachu ir Ketu juda atgal, nes tai demoniškos planetos, atspindinčios mūsų slapčiausius norus, troškimus ir atidirbinėjimus).

Rachu Avine – tai galia ir jėga. Individualumas ir kitų nuomonės nepaisymas. Einu ir darau, einu, nes kovoju ir žinau. Aš drąsus, tvirtas ir tiesmukiško charakterio. Aš atviras ir nieko nebijau. Baimė – ne man. Toks yra Avinas. Taigi ir masiškai žymiai labiau jausis kova, galimi daug kur sukilimai, susirėmimai, fiziniai karai, muštynės, kova už save ir už kitus.

Ketu Svarstyklėse – neevoliucionuoja tas, kuris liks prisitaikėlis. Tas, kuris išduos savo įsitikinimus vardan kito, net jei tai partneris ar gyvenimo pakeleivis. Diplomatija ji reikalinga, tačiau kova ir ryžtas ims viršų.

Jupiteris iš Vandenio pereina į Žuvų ženklą 2022-04-14 ir bus ten iki 2023-04-21.

Jupiteris čia labai gerai jaučiasi ir suteikia gebėjimą jausti kitus, stiprius pojūčius net per atstumą. Labai laki vaizduotė, polinkis į dvasinius dalykus, gabumai gydymui (ypač psichikos lygmenyje). Tinka mokytojai, pas kuriuos išreikštos Žuvų ženklo savybės.

Iki to laiko, kol Jupiteris dar bus Vandenyje pasaulyje kuriasi labai daug bendruomenių, tiek teigiamų, tiek neigiamu (finansuojamų tų pačių globalistų). Todėl labai labai sunku bus atskirti kur jų tikslas tikrai geras, o kur “tas pats Š tik kitoje saujoje”. Žmonėms, kuri neturi tikrų žinių, juos bus labai lengva apgauti visokiais skrydžiais ir portalais į kitas dimensijas. Žemėje neegzistuoja joks 5D, kada jūs suprasite, o jei dar nesupratote, tai pasidarykite testą:

- Ar jau tikrai atsiskaitote tik MEILĖ ir jokia valiuta? Natūriniais mainais? Ar lygu aš tau arklį tu man morką? Ar tai jau vyksta praktikoje? Jei taip – ok.

- Ar jau tikrai nušvitote per masinius mokymus ten kažkokius, bet nedirbdami patys su savimi ir neprisiimdami atsakomybės už savo gyvenimą? Tikrai? Atsakingas už save žmogus nieko nekaltina, tik suvokia savo asmeninę atsakomybę.

- Energiją ir kontaktus su angelais be jokios abejonės galima turėti, deja tam VISIŠKAI NEREIKALINGA BENDRUOMENĖ, O REIKALINGA ATSIRIBOTI, KARTOTI MANTRAS, BŪTI TRANSCENDENICIJOJE, TURĖTI DVASINĮ TIKRĄ DVASINĮ MOKYTOJĄ (galima ir bendruomenėje pabūti, bet esmė NE TAME). Jums meluoja kai sako, kad vienas jūs NIEKAS. Vienas žmogus tai maža mikrovista, o visa masė – tai visa visata. Todėl tokia, kokia jūsų asmeninė visata (mikrovisata) pagal tai jūs prisitrauksite ir aplinkybes. Nes jau ir Ispanijoje įvesti galimybių pasai, o vakar forume kažkas klausia kaip ten kas įleidžia kur neįleidžia. Manes pavyzdžiui neprašo tų pasų, nes mano mikrovisatoje to nėra. O jei paprašo aš pėdinu lauk. Ir aš esu susikūrusi savo ateities mikrovisatą, kuri veiks taip, kaip aš norėsiu, jei tik žinosiu kas vyksta aplink ir laikui imsiuosi veiksmų. Taip ir kiekvienas iš jūsų turite savo asmeninę mikrovisatą (savo galvą ir savo atsakomybę už gyvenimą).

- 2023 – 04-22 jau Jupiteris bus Avine. Jupiteris Avinui gali būti draugiškas tada, jei laikotės moralės normų ir aiškiai tai išreiškiate, nemeluojate. Avinas yra visiškai ne melagis ir viską sako tiesiai šviesiai, todėl ir pirmas zodiake, nes lyderis.

- 2022-02-24 Jupiteris jungiasi su Saule (ketvirtadienis, Jupiterio diena). Labai gera diena. Veliau Jupiteris jungiasi su Neptūnu.

- Apskritai šiuo periodu (Vasaris – Kovas bus Jupiterio ir Urano teigiamas aspektas, kas be jokios abejonės rodo didelį pozityvą virtualiame pasaulyje. Jau dabar skelbiama, kad Vasarį bus pajungta Trampo platforma, o kaip ten bebūtų ir kokios teorijos apie jį bebūtų tai vistiek yra geresnis ženklas nei visi kiti ženklai. Taip pat akivaizdžiai kuriasi ir daugiau visokių švietimo idėjų, kurios bent kiek šviesesnės. Tai geras laikas ir kiekvienam iš jūsų kažkaip integruotis į tinklą, į nepriklausomą darbo statusą.

2022-01-26 iki 2022-03-13. Jupiterio ir Urano teigiamas aspektas, kaip jau minėjau labai geras laikas integruotis į online rinkas.

Aišku nereikia turėti iliuzijų, kaip manote, kodėl pavadinime “mėtysis akmeninis”. Aišku todėl, kad viskas bus pajungtas prie vieno tinkle, taip vadinamosios MATRICOS. Atjungi internetą ir elektrą ir bai bai Zuzana… Priklausomybės visada veda į prarają, todėl žinoma kaip jau tūkstantį kartų minėta nutolimas nuo gamtos duos savo rezultatus.

Jeigu neskrolinate faceboko, neturite išmanaus telefono, jūsų darbe neprašo jokių nesąmonių ir sėdite saugiai, tai gali būti net saugiau nei darbas online internetu… viskas priklauso nuo norų.

Bet kuriuo atveju tai duoda suvokimą, kad LAISVĖ APSKRITAI YRA ILIUZINĖ. Laisvas nes nepriklausomas nuo boso ir dirbi internetu, bet visa laisvė ir verslas ir iliuzija dings jei atjungs internetą 😃

- Taip, šiais laikais reikia turėti mažiausiai tris veiklas, profesijas, sritis, nes būti vienoje yra mirtinai pavojinga jei dar nesupratote (pasakys, kad pypink iš darbo jei neturi skiepo ir pypinsi, o eiti nėra kur). Ir į ligoninę negalima eiti, nebent kritiniu atveju, geriau turėti privatų gydytoją ir t.t. daug dalykų reikia turėti atsargai jei nesugebate gydytis patys.

- Ir su diplomu mokyklos dabartiniu galėsite sėkmingai “valytis šiknu”, o spaudžiate vaikus kaip neaišku ką, kad jie tik išliktų sistemoje, kur palaikomos ne vertybės, o padlaižiavimas ir amoralumas.

Nuo 2022-03-05 Saule apsupta Jupiterio ir Neptūno. Vėlgi stebuklingas laikas. Visos aukštesnės jėgos jums tampa prieinamos, bet vėlgi kartoju – tam nebūtinos bendruomenės.

2022-05-24 Jupiteris jau tolsta nuo Neptūno

Jupiteris, Neptunas ir Venera kartu visi nuo 2022-04-23 iki 2022-05-07. Vėlgi stebuklingas laikas, ypač menininkams, dvasiniais dalykais besidomintiems ir tiems, kurių vaizduotės pusrutulis veikia ypatingai gerai. Taip pat tai ir toks aukštesnės meilės formos laikas, taigi tai arba atradimai meilės savo viduje, meilė žmonėms arba tiesiog tuo metu sutikti žmonės skatins jumyse aukštesnį meilės suvokimą.

SATURNAS OZIARAGYJE IKI 2023-01-18. Didysis karmos atidirbimas, kuris vyksta nuo 2020 pradžios.

Apie tai daug kartų buvo kalbėta, tai tik priminsiu koks yra atidirbtas Saturnas:

- Moka atlikti askezes.

- Geba atsisakyti materijos, komforto priklausomai nuo aplinkybių.

- Susikaupimas, koncentracija, rimtumas, logika, ištikimybė, ilgalaikiškumas, geba išbūti santykiuose kai juose rutina ir sunkumai, o ne lekia per laukus tik atsiradus sunkumams.

- Sunkus darbas ir sekinantis darbas. Jokių atostogų. Daug atsakomybės.

- Darbas už centus, nemokamai, kol pasiekiamas profesinis lygis. - Rutina, atsiribojimas, užsidarymas nuo išorinio pasaulio.

- Mauna. Tyla. Malda. Meditacija. Askezės.

- Askezė – tai sunkumų prisiėmimas savo noru. Nelauki kol ateis sunkumas, bet pats savotiškai ieškai kančios. Sukeli sau kančią. Anksti keltis, medituoti, pasiekti užsibrėžtą tikslą. Valandą stovėti ant vienos kojos. Tai ir yra gebėjimas pernešti sunkumus.

- Draugystė, gebėjimas ją išlaikyti.

- Pagalba senukams, silpnesniems už save, tarnystė vienuoliams.

- Padėti kitiems atsisakant naudos sau.

Na ir Mano astrologijos knygą galite įsigyti štai čia:

https://astrologijosguru.lt/astrologija-2X2-pats-sau...

2022 m. Rugpjūčio mėnuo ypatingas, nes jungsis Marsas, Rachu Avine ir Uranas, tai čia jau absoliučiai viskas viename, kas apibūdinama kaip „sprogimas“, „išvedimas galutinai iš kantrybės“, „interneto ir elektros trikdžiai“, „fizinės muštynės, streikai“.

Taigi nosies krapštymas, manipuliacijos teorijos ir saugumo laikymasis išnyks su lyg ta diena ir bet kuris, kuris dar turi bent kokią individualumo apraišką ims kovoti, kitiems liks tik prisitaikyti ir taip pasaulis dar labiau atsiskirs į dvi dalis.

Kai kurie dar pakibę ir neaišku kurioje pusėje, kaip ir TARO ARKANAS PAKABINTASIS, kitaip tariant “nei pakartas, nei pasmaugtas”.

Beje… Svarbus dalykas, kurį supras kiekvienas kaip norės:

“Pamenate kaip serialuose priešpaskutinėje serijoje Marmadažamba pasakydavo Chuanui Pedrosui, kad ji yra jo mama. Arba kad jis įvaikintas. Ir tada Chuanas Pedrosas užmerkdavo akis amžiams. Taip ir dabar… Labai panašiai. Atvėrė kortas, bet tam tikrai prasme jau įvyksta pabaiga, kuri žinoma yra kita pradžia. Bet dabar ne apie tai.

Žmonės sužinojo, kad yra viena pasaulio valdžia ir kad jie nieko nerenka… Susileidi dozę, pasidarai popiergalį, pasikaišioji į nosį ir tada eini į streiką… Tai tik palaikaintis žaidimas, kuris turi vieną tikslą – sugriauti valdžią tam, kad ATEITŲ OFICIALIAI TAS, KAS IR TURI ATEITI. NES JAU BUS PSICHOLOGIŠKAI PARUOŠTA…

Viena valdžia egzistuoja jau seniai, tik dabar apie tai sužinojome ir tai padaryta taip, kad sužinotumėme apie tai skaudžiomis aplinkybėmis.

Nes juk dauguma sakėme, kad “man dzin, vistiek ką nori tą daro, aš nesidomiu politika, domiuosi dvasiniais dalykais” – tai ok ir nedejuok, jei leidai tam vykti – melskis.

“Man dzin, jie velniai, visi ieško naudos ir t.t. ir t.t. nuolatinis kritikavimas, visi blogi. Tai ok, o ką pats darei? Tai ko čia aiškini ir kritikuoji jei nieko pats nedarei”?? Ką?

Taigi metai tokie iš tikro ypatingi. Daug aspektų, kaip ir daug mikrovisatų.

Tik jau tavo asmeninė gyvenimo dėlionė, kur nutempsi sąvąjį burbuliuką 🙂...